Profesija: graustologs
Mājas lapa: http://whiterabbit.lv

es biju tas melnais kaķis, kas pārskrēja tev ceļu

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Ziemassvētki četrkājainajiem draugiem!
Publicēts 12. decembrī, 2008.
Tuvojas Ziemassvētku laiks, un lai arī pašiem ir krīžu krīzes, tomēr neba nu tāpēc uzreiz pavisam jānocietinās un jāaizmirst par tiem, kam pašiem ir grūtāk par sevi parūpēties - mūsu četrkājainajiem draugiem. Šoreiz uz atbalsta akciju aicina Slokas dzīvnieku patversmes aktīvisti.

Sagādāsim Ziemassvētkus Slokas dzīvnieku patversmē dzīvojošajiem!!!

Ir atkal pienācis skaistais Ziemassvētku un dāvināšanas laiks, kad katram cilvēkam gribas paveikt ko jauku un labu ne tikai sev mīļajiem, bet arī tiem, kuriem šajā dzīvē klājas visgrūtāk un nav paveicies ar siltām mājām. Sagādāsim svētkus visiem tiem vientuļajiem sunīšiem un kaķiem, kas dzīvo Slokas dzīvnieku patversmē un cer, ka varbūt kādreiz viņu kāds ieraudzīs, iemīlēs un paņems pie sevis uz mājām. Patversmē dzīvo apmēram 50 suņi un 20 kaķi. Vairāk informācija par Slokas patversmi mājas lapā www.slokaspatversme.lv. 2008. gada 20.decembrī tiek rīkota akcija „Ziemassvētku rūķi
Slokas patversmē”. Tajā piedalīties tiek aicināti visi, kas nav vienaldzīgi. Plāns ir pavisam vienkāršs - būs jāiejūtas labo Ziemassvētku rūķu ādā un ar savu sarūpēto dāvanu maisu jādodas uz Slokas dzīvnieku patversmi.

Kā dāvanas der jebkas, kas patversmei var būt noderīgs: suņu barība, suņiem domātie konservi, mantiņas, bļodiņas, kakla siksnas, kārumi, saitītes, kaķu barība, kaķiem domātie konservi, kaķu gultiņas, nagu asināmie un viss cits, kas ir paredzēts suņiem un kaķiem. Ja Jums mājās ir vecas segas, kuras vēlaties izmest, tad padomājiet par to, ka tās noteikti noderēs patversmē. Tās būs loti noderīgas kucēniem un suņiem ziemā. Dāvanai nav jābūt lielai, galvenais, lai tā nāk no sirds. Kopā mēs savāksim lielu dāvanu maisu, kas sagādās prieku patversmē dzīvojošajiem.

Dzīvniekus varēs ne tikai apdāvināt, bet ar suņiem varēs arī padraudzēties un izvest viņus pastaigā. Un tātad, visi gribētāji 20. decembrī pulksten 14:00 tiek gaidīti Slokas dzīvnieku patversmē Jūrmalā (Slokā), Dzirnavu ielā 8. Ja rodas kādi jautājumi, varat rakstīt uz e-pastu beinarovica.kristine@inbox.lv. Un tā, uz satikšanos 20. decembrī Slokas dzīvnieku patversmē!!!

Kristīne


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: