Profesija: graustologs
Mājas lapa: http://whiterabbit.lv

es biju tas melnais kaķis, kas pārskrēja tev ceļu

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
TVnet par vidrūpi
Publicēts 4. jūnijā, 2008.
Jā, es arī šo vārdu nesapratu. "Vidrūpe" laikam ir tapis kā sevišķa dāvana kādam no valodas komisijas dzimšanas dienā. Bet ne par to stāsts. Parunāsim vēlreiz par pastkastēm un cīņu ar papīra spamu - nav jau vienīgā problēma, ka tas traucē pašiem, vēl jāņem vērā arī apkārtējās vides piesārņojuma faktors.

Lūk, nedaudz vairāk par manis vakar pieminētajām aktivitātēm:

"Spriežot pēc Latvijas Pasta mājas lapā pieejamo normatīvo aktu satura, grozījumi, kas paredzētu iespēju izvairīties no šā uzņēmuma izplatītās reklāmas, nav nemaz stājušies spēkā. Tiesa, Latvijas Pasta vadība pirms kāda laika apgalvoja, ka pastnieki attiecīgus uzrakstus uz pastkastītēm tomēr ņemot vērā," stāsta Inese Segliņa (Vides Fakti).

"Šajā brīdī vairs nav runa tikai par neērtībām, kuras jums sagādā lielais mēstuļu daudzums pastkastītē. Cieš arī vide. Tas, ka mūsu valstī ir problēmas ar atkritumu šķirošanu un pārstrādi, nav nekas jauns. Bet, ja jau, piemēram, lielveikali dedzīgi metušies aizstāvēt vidi, izskaužot parastos plastmasas maisiņus, tad kādēļ tiem nepadomāt arī par savu reklāmas materiālu nelabvēlīgo ietekmi? Ņemot vērā to, cik kūtri Latvijā attīstās likumdošana, nozares pašregulācija laikam ir vienīgais risinājums, lai mēs pārmaiņas manītu jau tuvākajā laikā."

Vairāk var palasīties šeit: Saudzēsim nervus un apkārtējo vidi – iznīdēsim reklāmu no pastkastītes! 


Komentāri (1)
Miks: runājot par maisiņiem esmu iegādājies jaunu un pavisam personīgu auduma maisiņu, kuru nēsāju līdzi somā, lai varētu pēc darba transportēt produktus uz mājām. (līdz šim maisiņu staipīja draudzene). Tagad jūtos kā baigais vides aizstāvis.
04/06/2008 13:43
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: