Profesija: graustologs
Mājas lapa: http://whiterabbit.lv

es biju tas melnais kaķis, kas pārskrēja tev ceļu

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Seksa ziņas
Publicēts 12. aprīlī, 2008.
Īss pārskats vīkenda noskaņai - arī šai jomā viss iet uz priekšu, ir ziņas un neziņas.

Izraēlā pirms dažām dienām atvērts restorāns sadomazohistiem - ar nosaukumu "Cietums". Pie durvīm klientus sagaida zāles pārzine trūcīgā lateksa tērpā ar pātadziņu un pavada tos līdz paredzētajām vietām. Pie galdiem klientiem ir iespēja tikt pieslēgtiem ar rokudzelžiem. Par pārtikas kvalitātes iesaistīšanu personu mocību sarakstā ziņu nav, taču restorāna īpašnieks esot presei izteicies, ka tie, kuriem nepatikšot restorāna gatavotie ēdieni, tikšot ieslēgti būrī pie restorāna griestiem un/vai nopērti ar pletni.

Indonēzijas masāžas salonos masierēm turpmāk nāksies nēsāt tikumības atslēgas - lai klientiem būtu pilnīgi skaidrs, ka intīmāka rakstura pakalpojumi viņiem šajos salonos netiks sniegti.

Krievijā izveidots atriebšanās saits piekrāptām sievietēm - viņām tagad ir iespēja "centralizēti" publicēt savu pāridarītāju fotogrāfijas, pierakstot tām klāt savus ne tuvu ne glaimojošos komentārus. "Sliktos zēnus" ir iespējams atrast pēc vārda un uzvārda; tas it kā palīdzēšot citām sievietēm "neuzķerties". Protams, interneta jokdari arīdzan ir tūdaļ kērušies pie darba, un tagad portālā www.dosvidos.ru ir atrodams arī, piemēram, "musketieris" (aktieris) Mihails Bojarskis (kurš pat seksa laikā nenoņemot cepuri).

"Formula 1" pasaulē sācies liels skandāls - FIA prezidents Makss Moslijs tiek apvainots par piedalīšanos nacistiska stila sadomazohistiskās orģijās ar prostitūtām. Pierādījums tam esot kāds video, ko filmējuši kādas britu dzeltenās avīzes žurnālisti. Lūk, varat noskatīties šo avīzes "News of the world" veikumu - taču vēl nav pierādīts, ka tā nav montāža un ka tas tiešām ir Moslijs, nevis kāds viņam līdzīgs vīrietis.


Komentāri (1)
Erika: ha ha :D tajā krievu sūdzību portālā gan ir smieklīgas sūdzības..
diezgan izklaidējošs portāls sanācis viņiem
14/04/2008 18:03
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: