Profesija: graustologs
Mājas lapa: http://whiterabbit.lv

es biju tas melnais kaķis, kas pārskrēja tev ceļu

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Kinofakti: Viņš šķauda ar acīm vaļā
Publicēts 9. jūnijā, 2008.
Kad Melnais vīrs iet gulēt, pirms nodzēst gaismu, viņš pārbauda, vai skapī nav paslēpies.... kas? Nu jā, Jūs jau droši vien zināt. Tas pats cilvēks, kura dēļ (vairs) nav dzīvības uz Marsa un kurš drīkst runāt par Cīņas klubu, var nosist divus akmeņus ar vienu putnu un spēj aizcirst virpuļdurvis, un... un... Vārdu sakot, Čaks Noriss.

Nu labi, tie jau visi ir joki, jā. Bet kāds Čaks Noriss ir ārpus tā visa? Reizēm jau gribas uzzināt, kādi patiesībā ir čukčas, blondīnes un Čaks Noriss.

Kā jau tas tradicionāli notiek, sava daļa patiesības ir arī šajos jokos - Karloss Rejs Noriss (tāds ir viņa īstais vārds) patiešām ir traki stiprs un trenēts vīrs,  viņš patiešām pārzina visus cīņu veidus un dažos no tiem ir augstākā ranga īpašnieks. Līdz 34 gadu vecumam Noriss jau bija dibinājis 32 karatē skolas, pats sešus gadus būdams pasaules čempions. Tāpat viņš ir vairāku grāmatu autors savā specialitātē un radījis divus atsevišķus cīņas stilus.

Tomēr, pretēji šim savam baisajam tēlam, ārpus kino viņam vairāk tīk visus konfliktus atrisināt mierīgā, konstruktīvā ceļā. Vienīgais, kāpēc es varbūt baidītos no Čaka Norisa, ir fakts, ka viņš ir tuvs draugs un aktīvs atbalstītājs ASV prezidentam Džordžam Bušam... Noriss ir "karojošais republikānis" - kas nebūt nav pārsteidzoši, jo viņš no mazotnes pieradis pie cīņas par savām nacionālajām tiesībām. Abi viņa vecāki ir pa pusei īri, pa pusei šerokī indiāņi.

Sākot šo īso rakstiņu, gribēju pievērsties Norisa kinodzīvei, taču procesā nācās konstatēt, ka nekā daudz par to nemaz nevar uzrakstīt; visi Norisa panākumi daudz ciešāk ir saistīti ar viņa cīņu karjeru un politiskajiem uzskatiem. Taču pamest tēmu arī žēl... Tāpēc pieminēšu vēl tikai dažus sīkumus, apsoloties nākamreiz izvēlēties saturīgāku tēmu.

Čaks Noriss nebūt nav apvainojies par slaveno "Čaka Norisa faktu" mājaslapu, no kuras pasaulē sākās īsts bums, izdomājot arvien jaunus un jaunus jokus par šo cilvēku. Gluži otrādi, viņš pats labprāt lasa šos jokus un par tiem sajūsminās. Lūk, daži no tiem "faktiem", kas Norisam pašam patīk vislabāk (angliski):

# There is no theory of evolution. Just a list of creatures Chuck Norris has allowed to live.

# Outer space exists because it's afraid to be on the same planet with Chuck Norris.

# Chuck Norris doesn’t wear a watch, HE decides what time it is.

Citus sērijas rakstus var atrast šeit: http://mix.lv/tags/kinofakti 


Komentāri (1)
Mazais: nekad nebūtu domājis, ka pats čaks par tiem fano :D :D
06/06/2009 11:37
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: