Profesija: graustologs
Mājas lapa: http://whiterabbit.lv

es biju tas melnais kaķis, kas pārskrēja tev ceļu

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Kinofakti: Holivudas amazone
Publicēts 11. aprīlī, 2008.
Šī meitene ir pavisam traka – viņa mīl asinis, pēta apbedīšanas procesus un kolekcionē nažus. Bērnībā viņa (kuras uzvārds franču valodā nozīmē „jaukā, skaistā”) sapņoja kļūt par bēru vadītāju, nevis aktrisi. Taču tas netraucē viņai tagad būt vienai no atzītākajām kinozvaigznēm un pastāvīgi figurēt pasaules skaistāko sieviešu sarakstos.

 

Vai kāds jau uzminēja, par ko es runāju? Nu labi, stāstu tālāk. Viņas mīļākais multeņu tēls ir zilonēns Dambo – aktrise saka, ka esot raudājusi mirklī, kad zilonēns atklājis savu spēju lidot. Taču kā mājdzīvniekus viņa sev ir laika gaitā izvēlējusies dažādus rāpuļus, tai skaitā divas čūskas (tāpēc viņai neesot bijis problēmu filmēties ainās ar čūskām).

Neskatoties uz šādu personas raksturojumu, patiesībā aktrise nebūt nav naidīga pret pasauli un labprāt iesaistās dažādās filantropiskās aktivitātēs. Par lielu ieguldījumu vides aizsardzības jautājumu risināšanā Kambodžas karalis ir viņai oficiāli piešķīris savas valsts pilsonību. Viņa ir adoptējusi vairākus bērnus no nabadzīgām valstīm.

Labs ir, pietiks slēpties – protams, es runāju par kinodīvu Andželinu Džoliju. Visai loģisks turpinājums pēc raksta par Bredu Pitu, vai ne? Starp citu, arī Džolijai, tāpat kā Pitam, ir vienmotora lidmašīnas pilota tiesības, tāpēc viņi, domājams, ir vēl saskanīgāks pāris nekā daži labi citi. Tomēr action filmās ar Andželinu ir grūtāk – viņa ir kreile, un tāpēc visi ieroči ir speciāli jāpielāgo.

Runājot par filmām – esmu ievērojis, ka Džolijai ir tāds kā niķis veidot attiecības ar saviem filmēšanās kolēģiem. Viņas pirmais vīrs bija Džonijs Lī Millers, ar kuru kopā viņa filmējās „Hackers”, vēlāk viņa precējās ar savu 20 gadus vecāko partneri no filmas „Pushing Tin”, Billiju Bobu Torntonu (kuram viņa, starp citu, bija jau piektā sieva). Par sakaru ar Pitu nemaz nerunājot… Taču parunāsim par šo iepriekšējo laulību ceremonijām, tās pelna īpašu uzmanību.

Iespējams, šeit izpaužas Džolijas bērnu dienu sapnis – ja reiz viņa nekļuva par bēru vadītāju, vismaz savas kāzas viņa padara īpašas, pievienojot tām dīvainus rituālus. Ar Milleru viņa precējās, tērpusies melnās ādas biksēs un baltā kreklā, kuram uz muguras viņa ar pašas asinīm uzrakstīja sava vīra vārdu. Savukārt, viņas laulību ceremonijas laikā ar Torntonu katram no abiem kaklā bija pakārta maza pudelīte ar partnera asinīm.

Tas nu ir viss īpašais, ko vēlējos Jums šoreiz vēstīt – pārējo Jūs itin viegli varat atrast paši. Iesaku painteresēties par viņas tetovējumiem, arī tur ir vesela vēsture. Nobeigumam lai tiek vēl daži zīmīgi aktrises izteikumu citāti – bez tulkojuma.

„Therapy? I don't need that. The roles that I choose are my therapy.”

„Because I am a bad girl, people always automatically think that I am a bad girl. Or that I carry a dark secret with me or that I'm obsessed with death. The truth is that I am probably the least morbid person one can meet. If I think more about death than some other people, it is probably because I love life more than they do.”

„You're young, you're drunk, you're in bed, you have knives; shit happens.”

„I've told Billy if I ever caught him cheating, I wouldn't kill him because I love his children and they need a dad. But I would beat him up. I know where all of his sports injuries are. And I'd beat her, too!”

„There's something about death that is comforting. The thought that you could die tomorrow frees you to appreciate life now.”

„Not many people know this about me but I'm a natural blonde. My hair went from light blonde naturally to a darker kind of blonde. My mother dyed my hair dark when I was a child as I loved the look then. So I'm basically a natural blonde.”

Kinofakti: Ķīnas nedraugs 

Kinofakti: Nerātnais Romeo 

Kinofakti: Sicīliešu velns 

Kinofakti: Viņš runā ar pilnu muti 

Kinofakti: Like warm apple pie 

Kinofakti: Amerikāņu psihs 

Kinofakti: 20 gadi nav šķērslis 

Kinofakti: Floridas donžuāns 

Kinofakti: Vorneru ģimenes lepnums 

Kinofakti: Gotham city 

Kinofakti: Dzimis Honkongā 

Kinofakti: I'll be back

Kinofakti: Rembo izmaina pasauli 

Kinofakti: Come what may

Kinofakti: I am Jack's smirking revenge

Kinofakti: Tautai jāzina savi varoņi

Kinofakti: The Matrix 

Kinofakti: Montija Pitona spams

Kinofakti: pirmais un varbūt arī pēdējais raksts


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: