Profesija: graustologs
Mājas lapa: http://whiterabbit.lv

es biju tas melnais kaķis, kas pārskrēja tev ceļu

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Fw: Manā dzīvē ir notikusi ļoti liela nelaime
Publicēts 12. augustā, 2008.
Nododu vien šoreiz tālāk, ko saņēmu pats. "Diemžēl vēršos pie Jums ar lūgumu palīdzēt! Šī gada 17.07. man piedzima dēliņš - Markuss Rohs Antons, svars bija 3,476 kg, garums 55 cm, viss bija labi, līdz brīdim, kad mani aizveda uz palātu un ienāca ārste, kas paziņoja, ka manam dēliņam ir nepieciešama ļoti smaga sirds operācija."

"Jutos šausmīgi, bet cerēju, ka viss nav tik slikti. Markusu viņa 6 dzimšanas stundā aizveda uz Bērnu Klīnisko Universitātes slimnīcu (BKUS).Nākošajā dienā pēc dzemdībām, zem mana paraksta es tiku izrakstīta no dzemdību nama un kopā ar bērniņa tēti braucām pie Markusa uz slimnīcu, lai uzzinātu, kas un kā. Aizgājām pie kardioloģes un tikai tad mēs uzzinājām kāda ir reālā situācija.

Markusam ir smaga iedzimta sirdskaite (kreisās sirds hipoplāzijas sindroms), kurai ir nepieciešamas 3 etapu sirds operācijas (minētā sirdskaite, nesniedzot ķirurģisku palīdzību jaundzimušo periodā, nenovēršami noved pie letāla iznākuma), šobrīd viņu pie dzīvības uztur medikamenti. Pirmajai operācijai LV BKUS ārsti dod izredzes 1-5%, bet LV vēl neviens bērniņš nav izdzīvojis, tāpēc mēs ar vecākiem radām iespēju Markusu operēt Vācijā (vismaz 1. operāciju) atradām finansējumu Valsts Obligātās Apdrošināšanas Veselības aģentūrā, bet viņi apmaksā tikai operāciju (24,000- 60,000eiro), ceļa izdevumi un dzīvošana jāapmaksā mums pašiem, tas ir apmēram no 5,000- 12,000Ls+ ārsta, pavadoņa izdevumi(100Ls/h) apmēram 10h.

Mums jābrauc uz Vāciju pēc iespējas ātrāk, jo Markusa sirsniņa jebkurā brīdī var apstāties (arī operācija riskanta). Tāpēc lūdzu jūs palīdzēt, katrs latiņš ir no svara, šobrīd ir pieejams tikai mans konts:

Māra Antone
171285- 10538
LV05UNLA0050004988889

Nākošnedēļ nokārtošu formalitātes un būs pieejams ziedojumu tālrunis, to nosūtīšu tad, kad tiks nokārtots.
Ar cerību uz Jūsu palīdzību,

Māra Antone"


Komentāri (9)
Guntars: Tālruņa nebūs.. Tā es sapratu no apkārtinformācijas.
12/08/2008 15:38
Džerijs Šterns: Jā, es ar tā lasīju. Laikam tāpēc, ka to sola pieslēgt tikai septembra pirmajos datumos, bet māte baidās, ka bērns var tik ilgi arī nemaz neizdzīvot.
12/08/2008 15:40
Guntars: Var jau arī nepaslinkot un ar Internetbanku kādu kapeku ieskaitīt.
12/08/2008 15:43
Usins: izkalausas pec krapniecibas. Ir tads ziedo.lv vai kkas ta un ja problema reala tur vis nokartots dazhu dienu laika, nevar ziedot uz privatas personas kontu....
njaaa
Bet ja tomer reala situacija- juutu liidz vecaakiem :( vnk shausmiigi.... nja
12/08/2008 16:48
Elīna: Usin -----> ieej draugiem.lv un uzmeklē Māras Antones profilu un ielūkojies galerijā!!! Varbūt tad, kad ieraudzīsi mazo eņģelīti - neiedomāsies runāt kaut kādas bezjēdzības par krāpniecību!!!!! Lūdz labāk Dievu, lai tev nekad nekas tāds nav jāpiedzīvo!!!!
13/08/2008 14:19
`liz: nupaklau, piedodiet un atvaonojiet man par manu skarbumu,bet 80% gadījumu vecāki ir paši vainīgi, jo smēķē, dzer grūtniecības laikā, lieto stiprus medikamentus un tā tālāk, un tā joprojām.. protams, mazā žēl, bet šādas kaites mazus bēbīšus piemeklētu tik ļoti retāk, ja mātes un tēvi būtu mātes un tēvi jau grūtniecības laikā un pirms tam.

šo konkrēto gadījumu es tiesāt nevaru, jo zinu- absolūtu nulli par šo ģimeni, bet statistika jau runā pati par sevi..
15/08/2008 14:22
mjau: ir skumji, šo meiteni Māru pazinu pamatskolā... protams nevajadzētu jau tagad atcerēties pagātnes grēkus, bet nu laikam jau viņas alkohola lietošana un smēķēšana ir atstājusi ietekmi, jāpiekrīt liz
ir vērts labi apdomāt, kad izvēlies radīt bērnu, ko savā dzīvee pirms tam esi sadarījis pats ar savu veselību
20/08/2008 13:16
Mara Antone: gribeeju tikai atbildeet mjau, ka pamatskola na meerlente peec kuras meeriit par kaadiem cilveekiem esam kljuvushi!!! kaa arii, ja es lietotu alkoholu, vai no smeekjeeshanas shii kaite nevar rasties, ja ir interese, vari apjautaaties pie aarstiem!!!
23/08/2008 14:57
Mara Antone: SVEIKI VISIEM, KURI IR JUTUSHI MUMS LIIDZ SHAJAA GRUUTAJAA LAIKAA!!!

Shobriid ar Markusinju atrodos Vaacijaa, taapeec man nav iespeejas rakstiit ar garumziimeem, jau ieprieksh atvainojos, ka jums buus gruuti lasiit!!!

Rakstu, lai pateiktos Jums par paliidziibu, gan gariigu, moraalu un protams arii materiaalu!
Ir pagaajusi nedeelja kopsh Markusinja operaacijas, tagad vinjsh juutas labaak un ir briivaaks briitinjsh pateikt LIELO PALDIES!!!
Veeleejos pateikties dzemdiibu nama speciaalistiem, kuri pirmie ieraudzija Markusinju un laiciigi saprata kas vinjam kaish, (jo ja nebuutu reagjeets laiciigi, varbuut tik taalu nemaz nebuutu tikushi!!!)
Paldies Beernu Kliiniskaas Universitaates slimniicai par atbalstu un aarsteeshanu, iipashu paldies veeleejos pateikt Dr.Melderei, kardiologjei Lubauai, kardiologjei Teivanei, kardiokjirurgiem Ozolinam un Smitam, profesoram Lacim un, protams, visaam maasinjaam , kuru uzraudziibaa atradaamies Markusa dziives pirmajaas trijaas nedeeljaas.
Shiis triis nedeeljaas man, manai gjimenei un draugiem bija liels paardziivojumu un paarbaudijumu laiks, jo Latvijaa liidz shim neviena taada operaacija nav izdevusies un par aarzemeem uz to briidi pat nedomaajaam, jo nezinaajaam, ka arii taads variants ir iespeejams! Kad uzzinajam, ka arzemees ir veiksmiiga pieredze, taadu bernu kaa Markuss, arsteeshanaa , sapratu, ka operaacijas izdevumi nav vienkaarsham cilveekam apmaksaajami. Slimniicaa ieteica griezties peec paliidziibas Valsts Obligaataas Veseliibas Abdroshinaashanas agjentuuraa, kura ljoti aatri, njemot veeraa steidzamiibu, apstiprinaaja muusu luugumu aarsteeties Vaacijaa. BKUS sazinaajaas ar Kjiiles kliiniku, un veica visus organizatoriskos darbus (tulkosjana, saskanjosjana u.c.).
Taalaak bija jaaorganizee beerna paarveshana uz Kjiili, saakumaa mees nezinaajaam vai Markusu, vinja veseliibas staavoklja deelj, varees vispaar transporteet, taapeec arii nebija nojausmas ar ko mees brauksim, vai muus njems aviosabiedriibas, vai vajadzees njemt privaato lidmashiinu, kaa arii saakotneejaa informaacija bija, ka pavadoshaa mediciiniskaa personaala izmaksas vareetu buut liidz 100Ls/h, bet liels paldies AirBaltic vadiibai, iipashi Vanaga k-gam, ka atrada iespeeju mums lidot ar parasto lidmashiinu, liidz ar to, mums aarsta pakalpojumi izmaksaaja tikai 35Ls/h.
Lidojums mazulim bija ljoti riskants, taapeec veelos pateikt paldies dakterei Zaharei, kas lidojuma laikaa ljoti ruupiigi sekoja liidzi mazulja veseliibas staavoklim.
Iipasho paldies veeleejos pateikt arii saviem vecaakiem, jo bez vinjiem shajaa situaacijaa es buutu bezspeeciiga.
Veelreiz paldies visiem, kas veeleeja labu un luudza par mums shajaa gruutajaa laikaa, bez jums mees to nepaveiktu!!!!!
Ar cienju,
Mara Antone
23/08/2008 14:58
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: