Profesija: graustologs
Mājas lapa: http://whiterabbit.lv

es biju tas melnais kaķis, kas pārskrēja tev ceļu

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Foto: The end of dark art
Publicēts 9. augustā, 2008.
Šodienas zīmīgajā datumā, ko tik labprāt svinīgajam brīdim izvēlējās tūkstošiem Latvijas jaunlaulāto (08-08-08), Andrejsalas "Sapņu teātrī" notika noslēguma pasākums tumšās mākslas izstādei "Māksla prasa upuri ...upuris prasa mākslu", kuru organizēja radošā apvienība "Black Masquerade". Skatītājus priecēja gan joprojām pie sienām esošie fotodarbi, gan neliels fetish/bondage uzvedums, kurā piedalījās arī pats izstādes iniciators Toms Cepurītis.

Fotogrāfiju autori šai izstādē bija gan jau publikai labi un sen pazīstami mākslinieki, gan arī salīdzinoši jauni: Armands Ērglis (Cruelty), Matīss Markovskis, Gundega Deģe, Artūrs Bērziņš, Renāte Milune, Sabīne Moore, Līva Saule, Druvo Haritonovs, Toms Cepurītis (SiN), Žanna Cepurīte (NocturnalNature), Elgars Skrābāns Wagner´s (Elesgars).

Fotogalerija ir likvidēta, jo ziņas autoram apnicis saņemt idiotiskas vēstules un dažādu neiecietīgu cilvēku savstarpējo strīdu komentārus.


Komentāri (87)
Strix: Diemžēl pasākums tomēr bija tāds krietni sadzērušos jauniešu saiets bez īpaša mērķa. No tā, cik es redzēju...
09/08/2008 07:06
Džerijs Šterns: Precīzāk jāsaka - organizatori vienkārši pārāk ilgi ievilka šova sākumu, tāpēc ļaudis aiz neko darīt dzēra. Un tad jau bija, kā bija.
09/08/2008 09:02
Strix: Nu, tā nebija tikai viņu vaina. Bet pasākumam tomēr, šķiet, pietrūka satura.
11/08/2008 11:25
aiz apvaarshnja: nee, kapeec gan nebija merkjis? pasaakumam pavisam noteikti bija savs meerkjis. Preceejies viirietis publiski DRIIKSTEEJA iistenot savas nu jau aizliegtaas seksuaalaas fantaazijas, izmantojot sameeraa nesimpaatisku pusaugu meitenju vaaajo pashapzinju un zemo intelekta koificentu, ieteerptu leeta un apshaubaama paskata lupataaas. Shovs grandiozs un publika izklaideeta.
Ja es buutu bijis shajaa pasaakumaa, daudz nedomaajot piedzertos liidz komai, lai aatri un nesaapiigi aizmirstu redzeeeto.
11/08/2008 13:57
dusk: aiz apvaarshnja:neba pusauga meitenes tik nevainīgas. Patiesībā sabiedrība rada gan tādas pusauga meitenes, gan tādus vīriešu, gan velnzinkādus elementus.
11/08/2008 14:04
aiz apvaarshnja: runa nav par kada nevainibu. netaisos nevienu tiesat vai sodiit, bet veemekli par pasaakumu kaa taadu, kas ietver sevii visu iepriekshmineetu, noriit neveelos.
11/08/2008 14:40
bilde runaa: http://foto.inbox.lv/wet_page/maaksla080808/P8080309.jpg
11/08/2008 14:43
Džerijs Šterns: Oh, somebody has missed his yoga class this morning..
11/08/2008 15:19
ff: Pirmie fetish, SM iediigli Latvijaa. Jaaprogresee.
11/08/2008 16:25
sick: Džerij, Es biju domaajis, ka Tev labaakas bildes sanaaks : )

Satura nebija un nevajadzeeja buut, labi piedzeeraamies, iztuseejaamies, izdejojaamies, izmiileejaamies un nopeeraamies : )))

Veel zheel, ka apmekleetaaji neieradaas atbilstoshaa paskataa ...
un publiski nenodraazaas ... : )))))

Ja nebuutu aizrunaats afterparty klubaa "Celle",
tad buutu veel turpinaajushi ar rezerves programmu, ko buutu izraadiijushi,
ja prasmiigais meitenju seejeejs nebuutu ieradies, bet liidz tam kameer tas devaas uz noteikto pasaakuma vietu, kur ieradaas apsoliitajaa laikaa 23:00, mees piekopaam fetishistiskas izpriecas shova daliibnieku starpaa ...
Tas bija neliels ieskats un meegjinaajums publiskaa BDSM riikoshanaa ... un pofig, ka kaadam kaut kas nepatika, bet mums pashiem bija baigi labi ... un naakam reiz, kad ieejas maksa, plashaakaas un apriikotaas telpaas, buus no 10 Ls un uz augshu, tad Tur gan pacentiisimies kaut ko varen iespaidiigu sagatavot ...

UN INTERESANTI GAN, kuru satrauc tas, ko dara preceejies "viirietis" ?? : )))
Vai tas nav ........., kas savos 20 ar kapeikaam gados censhaas teelot pensionaaru : ( Laikam jau pasham paaragri kljuvushi sirmi mati utt .

Paldies tiem, kas atnaacaat un kam shiis izstaades pasaakums atstaaja kaut bishkjiit emocijas un iespaidus ... un zinaasiet kaa vajag sasiet kaadu, lai buut baigi forshi, ja ne apkaarteejiem, tad vismaz pashiem ... noteikti !!

Un ja kaadam ir veel labaakas bildes, ko paraadiit, tad iepostojat sheit kaadu linku, lai Dzherija bildes nebojaatu pasaakuma emocionaalo fiilingu, jo tik bezpersoniskas bildes, labi fotograafi savos postos neivieto ...

Dzherij, piedod, bet tikai dazhas bildes ir pasaakuma atminju veertas ...
Un laikam jau arii Tevi ir sirmais vecums saacis piemekleet ?
11/08/2008 20:02
basta: jā,galerija iekš inbox jau kā melnais humoriņš :D celulītaini dupši lētās zeķubiksēs un bezgaumīgos apavos :( un tam visam pa virsu ellīgais sējējs uz gadiem 50 :D SKAISTI! ja pirms gadiem 2iem likās "O,viss sāk virzīties uz augšu!",tad šobrīd es varu tikai nogrozīt galvu un nopukstēt vaimandieniņ,kas notiek?
11/08/2008 20:14
O: vaimanu dieninj : )))
veceniite ar veciiti nopuutaas ...
11/08/2008 20:33
sick: UN INTERESANTI GAN,
kuru satrauc tas, ko Tur dara preceets "viirietis" ...
ar taadaam .... : ))))
11/08/2008 20:35
hah: ai ai,nevis vecenīte ar vecīti,bet kvalitātes baudītājs.es dievinu BDSM,bet šis,kas tika izkladzināts par TAADU baigo šovu ;) ir,atvaino,sin,pilnīgs mēsls :D
11/08/2008 20:58
Smbgotsick: citeeju aiz apvaarshnja: nee, kapeec gan nebija merkjis? pasaakumam pavisam noteikti bija savs meerkjis. Preceejies viirietis publiski DRIIKSTEEJA iistenot savas nu jau aizliegtaas seksuaalaas fantaazijas, izmantojot sameeraa nesimpaatisku pusaugu meitenju vaaajo pashapzinju un zemo intelekta koificentu, ieteerptu leeta un apshaubaama paskata lupataaas. Shovs grandiozs un publika izklaideeta.
Ja es buutu bijis shajaa pasaakumaa, daudz nedomaajot piedzertos liidz komai, lai aatri un nesaapiigi aizmirstu redzeeeto.

Tas ka viena tur bija pusaugu meitene nenoziimee ka paareejaas taadas bija un tam nav sakara ar pashazpinju. Tas nebija nekaads naktsklubs, bet gan maakslas izstaades nosleeguma dalja. Izskataas, ka tu neko nejeedz no maakslas un visu uztver tikai vienshkautnaini, ja tev nepatika, tad nafig uzreiz netinies prom?Izskataas ka tev kaut kas pret dievieshu skaistumu, tad jau tu esi gejs
11/08/2008 21:20
sin: Taa bija muusu BOHEEMA : )))
kaa sanaaca taa sanaaca ...
a Tu vari savos meeslos pats smeereeties ...

BDSM ir vairaak sajuutams no iekshas nevis no aaras,
un par aareejo var runaat, ja par to maksaa ...

un jaanaak uz pasaakumu
nevis jaaskataas viena pohuistiska bildees ...

Ja arii pats biji tur ... tad zheel,
ka pats neatnaaca atbilstoshaa prikidaa
un neparaadiji, ko proti ...

Bet ja juuties baigais esteets, tad
uzriiko ko labaaku un paaicini muus ... lai redzeetu
cik Tev labi un daargi sanaak ...

Es savas kljuudas nesleepju
un nesaku, ka no malas bija kaut kas izcils,
bet mums pashiem bija OK ...

Un Tu jau laikam esi iists Latvietis,
kam skauzh, ka cits labi juutas
un var atljauties dariit to, ko pats nevari : )))
11/08/2008 21:22
Smbgotsick: Jaa vnk riebjas shitie blatotaaji, kas kaut ko dirsh citiem augumaa paarspiileetaa aizvainojumaa, un mums buutu jaajuutas vainiigaam par to? Tas ir galiigi neljogjiski. Atradis ar ko saliidzinaat, ar sextuurismu, nu atvaino man chaliit tu jauc vairaakas lietas vienaa putraa. Ja tu nespeej atskirt maakslu no draashanaas, tad nefishko ko vajag liidz galam. Aizbrauc uz vecaakjiem uz nuudistu pludmali, ko tur vareesi pateikt - sextuurisms pludmalee????Vnk nebojaa ar saviem slimajiem sunja murgiem
11/08/2008 21:41
Smbgotsick: Nu i nahuj iebaazi to bildi iekshaa?Lai iznjirgaatu pasaakumu un taas daliibniekus?Vot shitaadus meeslus ar snaiperiem
11/08/2008 21:47
Džerijs Šterns: Nu ko es varu teikt - ja tu, sin (Tom C.), pats uzskati sevi par ciema vienīgo ģēniju un BDSM mākslu par piedzeršanos un publisku nodrāšanos, tad es tikai no sirds priecājos, ka neesmu, kā savulaik vēlējies, tavu aktivitāšu atbalstīšanā iesaistījies. Ņemot vērā tavu "takta sajūtu", arī man, acīmredzot, nu ir jānožēlo, ka vispār par tevi kaut ko uzrakstīju, jo pasākums bija tiešām lēts un bez garšas. Biju gaidījis, ka tas būs daudz labāks, bet nācās vilties, tāpat kā stipri lielai daļai pārējās publikas - kuras valodās tu labāk būtu ieklausījies tai laikā, kamēr tēloji mākslinieku.

2 Smbgotsick: ja tas bija par to inbox bildi, nākas piekrist. Autoram drusku par atlasi jāpadomā - viens ir reportāža, otrs diezgan tieša dalībnieku aizvainošana. Katrs jau var kādreiz neveiksmīgā bildē iekļūt, tāpēc jau nevajag to tik diži popularizēt.
11/08/2008 21:53
dusk: aiz apvaarshnja: brīnos ka vēl kvešķi. Pats jau atbildēji uz sevis uzdoto jautājumu. Sviestu ģenerē, strīdas, kaut ko dara, ņemās tādi kā tu. Neba tu zini kas tiem cilvēkiem galvās; neba kādas attiecibas, kam ar sievu; neba kam un kas uz ko pavelkās.
11/08/2008 22:03
dusk: Smbgotsick: ir tāda lieta kā dokumentālā fotogrāfēšana. neba skaistums tur jāmeklē. bildes ir tādas kā ir.
11/08/2008 22:06
Smbgotsick: Piekriitu duskam, tevi aiz apvaarsnha vajadzeetu vnk iespraust beerzu pakaljaa, nu tu dod. Tad neej uz taadiem pasaakumiem un viss un tizlojies taalaak. Taadu cilveeku kam truukst pashiem intelekta lai logjiskus spriedumus izteiktu par pasaakumiem netruukst. Uztaisi pats kaut ko un nez ko citi par to teiks. Mirushais gjeenijs :DTam ka meitenes taa bija apgjeerbushaas un uzvedaas atbilstoshi izskatam nav nekaada sakara ar intelektu. Un tagad kaa auksta kaka vbairs nesmirdi sheit nez kaapeec?
11/08/2008 22:11
dusk: Smbgotsick: inboxa labākās bildes no parastiem apmeklētājiem ar sejas izteiksmi - va da fak :P Tā pasāciens liekas normāla piedeva alum :P Veči nākamreiz ielieciet, kad vēl kas tāds notiek PIRMS pasākuma :P
11/08/2008 22:16
Džerijs Šterns: Dusk - a eto ņe po adresu. Ne jau es to organizēju - a viņi pa saviem kanāliem reklāmu PIRMS izplatīja dofiga, vienkārši tevi tas nekad nav interesējis, tāpēc arī neievēroji. Končaj spamiķ :D
11/08/2008 22:19
smiekliigi: paldies par breeku ...
es jau esmu saatiigi pierijies ar juusu intelektuaalajaam kakaam ...
Turpinat dirst ... ja jums taa tiik ... bet es turpinaashu dariit to, ko uzskatu par vajadziigu ... paldies par uzmaniibu un atbalstu ...
Ar labu nakti ... un saldus sapniishus !
11/08/2008 22:32
:|: Tam ka meitenes taa bija apgjeerbushaas un uzvedaas atbilstoshi izskatam nav nekaada sakara ar intelektu." es meiteņu intelektu,personīgi,neapšaubu,BET sorry,pat slāvu striptīzbāros meitenes ir saģērbušās labāk :) varbūt gaume jums tāda,drogu zeķes pa 2 ls,aliņš pie rokas un aidā fetišosim >:)
11/08/2008 22:34
Alus: :|: Ko Tad Tu naac uz pasaakumiem, kur ieejas maksa ir dzeramais ?
Mums bija OK, i alus bija gards i Viinu dzeeram labi ...
man netrauceeja leetas zekjubikses un man pofig kas pa tautiibu,
ka tik lustiigas meitenes un necenshas no manis naudu izspiest .
11/08/2008 22:39
ff: A kad buus naakamais taada veida pasakums ?
11/08/2008 23:39
sin: tadi leetie pasaakumi ... nu toche vairs nebuus ... nakamreiz pa normaalu samaksu naaksiet pashi daargos apgjeerbos citaadi vareesiet siekalas laist uz bildeem skatoties ... a tagad variet kakaat cik jums tiik man tikai slitaak no taa paliek ... un visi taisa suudiigus pasaakumus ... pat par lielu naudu ... un arii man pa vasaraam sannak apdirsties ... : ))) laikam vairs nav jaataisa augusta saakumaa, it kaa forshi datumi bet jau otro reizi neiet .... abloms Nr. 2 ... vai veerts veel kaut ko dariit ???
Varbuut jaasaak gadiit kad Willijs vai Dzherijs kaut ko UBER krutu sariikos ?
Lai jau citiem veicaas, es tagad bishku atpuutiishos no KAKJEENU SLIICINAASHANAS ...
12/08/2008 00:27
Džerijs Šterns: Ko tad es, nobālu ciema pirmā ģēnija priekšā.
12/08/2008 00:59
Toms: PIedod, bet bildes ir OK, vieniigi man Te tie smirdiigie komentaari izraisiija pretiigumu uz taam skatiities ...
Nu jau piemirsu to breeku un viss jau atkal ir kaa vajag ...
paldies par bildeem, un nav labi, ka Taa atljauj smirdeet publiskaa telpaa ...
Tu ljaavi vinjiem to dariit, tad arii atljaavos es arii ...

Un atkal sanaaca baigais ... fui : ))
Dzherij, Piedod, biju atkal iekarsis ...
12/08/2008 02:21
Džerijs Šterns: ej.
12/08/2008 02:33
eest: naac !
12/08/2008 09:28
mironis: Pasaakums bija pilniigs meesls, un nekas vairaak. Toma iztureeshanaas - vienkaarshi pretiiga. Nesieshu vairs uz Black Masquerade, izveeleeshos kvalitatiivas izklaies.
12/08/2008 09:47
Džerijs Šterns: Tom un Žanna, pārstājiet risināt savas attiecības publiskā telpā, komentējot pie raksta ar dažādiem nikiem. Punkts.
12/08/2008 10:10
Nocturnal Nature: Dherijs, es kluseeju visu shito laiku, bet ja jau Tu piemineji manu vaardu. Es nevienam neko netaisos skaidrot un kaa es tagad jutos jebkursh normaals cilveeks speej iedomaaties, bet par sava (pagaidam)viira izdariibam es netaisos atbildeet.
12/08/2008 10:40
Zorrrro: Šo pasākumu varētu raksturot trijos vārdos: lēti, nožēlojami un amorāli.
Likumsargu reakcija uz mazgadīgu meiteņu iesaistīšanu ne pārāk tikumiskās darbībās varētu būt viennozīmīga. Tom, nebaidies, ka Tevi iesēdinās par pedofiliju?
12/08/2008 10:46
Sin: Zorro: un es pat nojaushu, kas Tu esi un nez vai Tu pats zini cik Tavaam mazajaam draudzeniiteem ir gadu ... laikam Tev liekas, ka vinjaam ir paari 20, bet patiesiibaa ir zem 16 ...

lēti, nožēlojami un amorāli ? Nenaac ja nepatiik, jo neko izcilu es nesoliiju, bet gan aicinaaju uz kaut ko taadu, kas man pasham likaas interesanti ...
atvaino, ja nepatika ... un diez vai Tu pats Tur vispaar biji ????
12/08/2008 11:13
BM:: kvalitatiivas izpriecas : ))))
nenaaciet uz BLACK MASQUERADE ...
bet gan kvalitatiivi paseezhiet pie saviem monitoriem un veel uzjomojiet, lai lielaaks kaifs seedeet ...
Mironim laikam ljoti pakalju pleesh, un gribaas visu apljuutiit ...
Riktiigs Shaitans : 0
12/08/2008 11:48
gejs: Nu tad riiko maajas apstaakljos tos savus lielai daljai neizprotamos megagigaseksiigos paartijus, ja jau neinteresee prastaas, nemaakslinieciskaas un neko neredzoshaas tautas smirdiigais viedoklis.
Kaadeelj Tu publiski kaunu sev taisi? Es jau saprotu, ka Tev TAAPAT bija labi, nav jau svariiigi kaads bija vai vareetu buut shovs kaa taads. Turpini vien taalaak sevi pazoriit un to visu saukt par maakslu, vienmeer jau atradiisies atbilstosha auditorija, kas Tavus pasaakumus labpraat apmeklees. Ja man buutu gadi 16, es arii tamlidzigus pasaakumus apmekleet. Bet pagaidaam izveelos labaak dirst aiz monitora un apmekleet tos pasaakumus,kurus neriiko Tu.
12/08/2008 13:25
+1: Bravo! Neizskūtu starpeņu bildes - godam nostrādāts!
http://sterns.id.lv/stuff/bm/08.jpg
Un kas tad tas?
http://sterns.id.lv/stuff/bm/09.jpg
Bērnu pornogrāfija?

Būtu labāk striptīzmeitenes, kuras tiešām zina ko dara aizrunājis, citādi kaut kā pazorna tas viss izskatās.
12/08/2008 13:44
"gejam":: veel joprojaam Tev pleesh ??? : ))
Arii pazors man ir maaksla ... un to sapratiis jeb kursh patiess maakslinieks, kas to ir piedziivojis un laikam jau Tu esi viens no tiem kas nav patiess ...
Izklausaas it kaa Tu shajaa pasaakumaa ieguldiijis vismaz 100 Ls jeb samaksaajis par ieeju vairaak par 3 Ls, bet tas, ka Tev gribaas njirgaaties par kaadu un taisiit antireklaamu... ir jau sen manaams ...

Nez ko Tad Tu gribi aizbiedeet no manis ?
Siikos Emo, kam Tavs viedoklis iespeejams vareetu shkjist noziimiigs ?
Jeb urlas, ar ko Tu kopaa tuseejies ?

Labaak pastaasti kaa vajdzeetu un kur ir labaak, lai varam padiskuteet par to kaa naakam reiz ... Bet Tas jau laikam nav Tavaa stilaa ?

Tev tak meerkjis mani pazemot un panaakt antireklaamu : )))
Un mani nesatrauc taadi cilveeki, kas speej ietekmeeties no taadiem kaa Tu ...
Un briinos, ka Tu sevi par Geju sauc, jeb Tu varbuut mani par Taadu uzskati ?
Es paziistu daudzus gejus, bet nu Taadus kaa Tu es nepaziiistu : ))

Un starp citu, Geji ir forshi cilveeki : )

Un Dzherij, Tu jau saaki visu sho Blogu ar nievaajoshu nosaukumu "The end of dark art" un ar nievaajoshaam fraazeem, par kuru rezultaatu vari gardi pasmieties ...
Domaaju, ka Tas Tev godu gan nedara ...

Azhiotaazha !! Super reklaama !
"Reason for Passion - BLACK MASQUERADE"
12/08/2008 13:55
Džerijs Šterns: Neesmu vēl izdzēsis šo rakstu, jo aizstāvu mēdiju demokrātijas ideju. Taču jums gan ieteiktu beidzot pārstāt savas savstarpējās peripētijas risināt šeit un sarīkot kādu privātu fetish + fight club party un beidzot normāli izkauties. A to sāk jau apnikt. Kaut vai tāpēc, ka man ar šī pasākuma organizēšanu un organizētājiem nav vispār NEKĀDA sakara un šī ir tikai tieša informatīva reportāža par pasākumu, nevis idejas slavinājums vai noliegums. Aizrakstiet taču viens otram privātas vēstules vai tikšķošas paciņas, citādi šī "diskusija" jau sen ir novesta līdz absurdam.
12/08/2008 13:56
Džerijs Šterns: Atbilde komentētājam augstāk - vispār jau the end of dark art bija domāts par to, ka tas ir noslēguma pārtijs dark art izstādei, taču laikam būšu kļūdījies izvēlē, jo man vajadzēja atcerēties, cik pašizdomātu pārpratumu kāra ir specifiskā auditorija, kura būs tieši šim rakstam.
12/08/2008 13:57
smukinjais: beidziet apbizhot pasakuma pavelnieku!! Paskatieties, vinsh tach padara slavenas daudzas meitenes, dodot taam iespeeju izpaust savu buutiibu. Shis maakslas valdnieks dod iespeeju beidzot uzkaapt uz skatuves VISIEM,kas to veelas un liek justies pamaniitaam. Vinsh ir kaa burvis. Ludzu lieciet vinam mieru. Ljausim cilveekiem sevi paraadiit no labaakaas puses!!!
12/08/2008 13:57
death camp: Brigada - Aushchwitz - triumf
12/08/2008 13:58
Džerijs Šterns: Āmen :D
12/08/2008 14:02
LEAVE BRITNEY ALONE!: http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc
12/08/2008 14:04
Dark knight: http://www.youtube.com/watch?v=nIaLXE06Mp0&feature=related
12/08/2008 14:19
arbeit macht frei: http://i210.photobucket.com/albums/bb31/lstlight/My%20Pictures%202/holocaust.jpg
12/08/2008 14:24
Džerijs Šterns: http://tinyurl.com/5gsrn3
12/08/2008 14:28
pasaules leetucis: http://sextv1.tv/lecteur.php?chanel=59
http://images.google.lv/images?gbv=2&ndsp=18&hl=lv&q=bondage&start=0&sa=N
veiksmi mekleejumos ...
Tiem, kas pashi nemeegjina ... un kam pashiem nekas nesanaak ... : ))
12/08/2008 14:32
Karma: Es te tā skatos, ka kaislības ap šo pasākumu tiešām sit augstu vilni... It kā tieši manai gaumei domāts, bet palasoties... kaut kā tomēr mazliet greizi nogājis šķiet.
12/08/2008 14:41
Nicinājums: Šova sākums aizkavējās tieši tā profesionālā pusmūža sējēja dēļ. Bet neredzu iemeslu protestiem - kurš gan sevi cienošs Dārks sākas pirms saulrieta?
12/08/2008 15:07
korkjis: ir OK, Te kaads satraukts indiviids un vinja shizofreeniskie liidzgaitnieki paardziivo, ka nav bijusi daarga ieejas maksa un nav vareejushi nopirkt kaadu meiteni par 100 Ls uz privaato showu, vai arii nav ieveerteejushi kaadas pilngadiigas sievietes kaunuma luupas jeb anaalo atveri, kuraa kaads ievadiitu kaadus BDSM specifisku riikus un saspraustu visaas kjermenja vietaas metaala knagjus un piesleegtu tos pie vaajas straavas ?
Un pasaakuma organizators nemaz nesatraucas, ka pasaakums bijis boheemisks balagaans un aizlieshanaas ar leetu noskanju utt.
Izgaazties laikam ar ir jaaprot ?
Lai dziivo BLACK MASQUERADE !
Gaidiisim naakamo Bondage pasaakumu
un pashi uz to gatavosimies ar atbilstoshu apgjeerbu, aksesuaariem un attieksmi,
ko shoreiz neviens no aicinaatajiem apmekleetaajiem pat nenjeema veeraa, ka Tas tika izteikts pasaakuma reklaamas kampanjaa ...
Jaa, cilveeki meedz daudz ko pat nesaprast, ka tiem ar lieliem burtiem uzraksta.
12/08/2008 15:16
Ha,ha!: Visi kam nepatika pasākums,un kam nepatīk Sinisters ir muļķi,kas draudzējas ar urlām utt. Nav pārāk galvā kādam sakāpis?? =DD
12/08/2008 15:26
Džerijs Šterns: Galvenais, kas šeit smīdina, ir fakts, ka pozitīvie komentāri, lai arī rakstīti ar dažādiem nikiem, nāk no vienas un tās pašas IP.
12/08/2008 15:31
Darknese 14: Visi kas nebija uz Sinistera pasakumu ir gopņiki un lohi un arī impotenti un vēl tusē pie orogo ar emo!
12/08/2008 15:35
Džerijs Šterns: Es Rēzeknē uz kādas sienas redzēju uzrakstu "vse suki krome nas" - diezgan līdzīga filozofija.
12/08/2008 15:39
Darknese 14: kad beidzot urlas mirs?
12/08/2008 15:41
Džerijs Šterns: Tu vēli man nāvi?
12/08/2008 15:53
Darknese 14: Nē, es raudu un griežu vēnaz, jo Sinners ir mans varonis (emo)
12/08/2008 16:09
zilgalvis: Derētu nākamreiz uz šī Latvijas gotu flagmaņa rīkoto pasākumu piebraukt ar asenizācijas mašīnu un aplaistīt ar atbilstošu saturu visus priekšnesumā iesaistītos dalībniekus ar pašu Cepurīti priekšgalā. Par šādu "dark artu" man gan nebūtu žel atdot naudu :)
12/08/2008 16:29
pieklaajiigais: laikam jau tikai 3 personas Te vien dirshaas un viens no tiem jau laikam Kristaps Wilsons ?
Un nez kursh Te kaadam naavi veel, bet nu izdot naudu suudu atveshanas noluukos ir nu gan baigais kultuuras ieguldiijums ...
Paarspiileejumi gan Te netrukkst ...
Vai tad aizliegts, rakstiit textus zem cita nika ?
Bet nu ar cienju gan Te daudziem pieklaajiigas probleemas ...
12/08/2008 16:45
Rondo: "Bet nu ar cienju gan Te daudziem pieklaajiigas probleemas"
Jaa gan, it iipaschi Tomam Cepuriitim, par kuru tiek uzrakstiits neitraals raksts un kursh uzreiz metas nodirst autoru, bet peec tam arii peec kaartas visus komenteetaajus.
12/08/2008 16:55
Toms Cepuriitis: Tomam Cepuriitim vienmeer ir probleemas !
12/08/2008 17:01
Strix: Mēslu ārdītāji pāri pārgājuši, lai gan par augsnes auglību tas vēl neko neliecina...

Droši vien šī lapa kļuvusi neaktuāla un šo rakstījumu neviens pat nepamanīs, taču - kā sāku, tā beigšu. Apskatot un izlasot, nospriedu, ka sakāmais tāds garāks.

1) BDSM un <i>bondage</i> NAV tas pats, kas pornogrāfija un publiska maigošanās. Bondage turklāt ir spēle, kurā ir ĻOTI daudz noteikumu; līdz prasībai visas attiecības noformēt uz papīra - līguma formā. Patiesībā vajadzēja apskatīties apkārt un pateikt, ka šādā vidē un veidā nekas nenotiks.
2) Reālie fetišistu pasākumi (ne šajā zemē, protams) nav nekādā tiešā saistībā ar gotisko kultūru, līdzība ir tikai izmantotajos tērpos. Savukārt tērpi (un obligāta prasība visiem būt šajā ziņā līdzvērtīgiem) disciplinē un ierobežo dalībnieku loku. Šiem pasākumiem būtu jāpiemīt inteliģencei.
3) Šeit ievietotie foto ir vismaz ar pretenziju uz mākslu. Lai gan tieši tās pasākumā praktiski nebija - tikai upuri.
4) Nevienu pasākumu nedrīxt rīkot ar devīzi "Bet man pašam bija labi!". To, lai "ir labi", dara mājās, bohēmiskā vai erotiskā atmosfērā, pēc dalībnieku patikas. Ir, protams, pasaulē ekshibicionisti...
5) Nogāzt ļaužu pulciņu ar fekālijām, patiesību sakot, būtu tāda zināma modernās mākslas performance. Tomēr ne īpaši inovatīva: verbāli tas pie latviešiem notiek nepārtraukti, un gan jau kaut kur pasaulē ir noticis arī "dabā".
6) Norīsim pāris maisu abinieku un pārdomāsim, ko darīt tālāk. Jo teorētiskā ideja bija koša, tikai realizācija aizgāja purvā. Prasmes, gaumes, inteliģences vai atbildības trūkums?

Tā, vottt, mīļie tautieši...
20/08/2008 11:15
labriit: Eh, zheel, ka aiz taa visa cilveeki pavisam aizmirsa, ka tajaa telpaa galu-galaa bija arii art-foto izstaade, kura tagad, izskataas, arii iejaukta vienā katlaa ar visu to fakeno bdsm, kuram, peec manas saprashanas bija jaabuut perifeeriskam notikumam :/
20/08/2008 11:23
labriit: un vispaar - sanaak, visi gaaja nevis uz izstaadess nosleegumu kaa taadu, bet gan ieraudziit bdsm. hm...
20/08/2008 11:27
Džerijs Šterns: to labriit: Tā arī bija, in fact - jo fotogrāfijas taču skaitījās redzētas pirms tam. Bet Strix ir viltīgs, atdzīvina diskusiju - portālam maliņā taču redz jaunos komentārus :D

Taču par pirmo "labriit" piezīmi - jā, diemžēl. Taču ideja bija laba, un nekļūdīties jau var tikai nedarot. Žēl tikai, ka izrādās, ka organizatori nemaz nebija plānojuši NEkļūdīties :)) Bet gan jau tad parādīsies arī kādi citi cilvēki, kas nākotnē šo ideju izvilks.
20/08/2008 11:30
Džerijs Šterns: Strix - personīgs paldies par punktu nr.3 :)
20/08/2008 11:30
Strix: Izstāde kopējā ainavā izskatījās pēc neuzkrītoša sienu noformējuma. Manai acij pietrūka kaut vai minimāla apgaismojuma, kaut pa vienai gaismas diodei pie katra darba. Jo bildes bija spēcīgas - vairums.
Noslēguma pasākuma reklāmā bdsm lija pāri malām. Ja jau tā solīja, tad vajadzēja pie tā piedomāt. Ar izstādes moto tas viss gan it labi saskanēja, taču... tās mākslas pietrūka, kā jau teicu.
Gudrība ir tāda: Visi vēl nav pieļāvuši visas kļūdas, tādēļ pa kādai katram jāpieļauj pašam; savukārt gudrais mācās no svešām, muļķis - pat ne no savām kļūdām. Nākotne rādīs, kas pie kuriem te pieder. Tie paši, vai citi - vienalga.

Džerijam: ņem par labu! ;-) Tas mazliet arī atbilde tiem, kas brēc pēc makslas, ko nespēj nekur ieraudzīt. Suņa kaka uz pilsētas sadrupuša trotuāra asfalta - pareizi nofotografēta arī tā var būt spēcīga maksla. Par to arī šis stāsts, ne jau par krekliem - par neizmantotām izdevībām!
Viltīgs... tas ietverts jau manā vārdā!
20/08/2008 13:44
Džerijs Šterns: Jā, fotogrāfiju vairums tiešām bija lielisks. Pie tam interesanti bija pāris žanra eksperimenti no cilvēkiem, kas parasti tādā nebildē.
20/08/2008 13:57
Strix: Interesanti, kur tās bildes paliks? No viņām vajadzēja uztaisīt tādu pasākumu, ko visi oficiālie kultūras mēdītāji (t.i., svērāji un spēlētāji) pieminētu vismaz. Kādā galerijā, nevis nojaukšanai nolemtā alternatīvā kaktiņā...
20/08/2008 14:28
Sabiedriskā sirdsapziņa: Jā, nu sinisteram tā ir bohēma, iekšējs pārdzīvojums un vēl nezin kas, bet ja viņš tā turpinās, agri vai vēlu beigs draņķīgi. Jau tagad eksistē reāli pierādijumi, kuru nodošana likumsargiem beigtos bēdīgi. Es viņam ieteiktu mazliet nolaist tvaiku.
21/08/2008 12:10
Džerijs Šterns: Come on? Tak beidzam šo tēmu reiz, diskusija vairs nav aktuāla :D
21/08/2008 12:17
Viesis: Diemžēl cilvēkiem, kuriem šīs pasākums vareja būt "tuvi pie sirds", nekādas informācijas par šo pasākumu nebija... Nejauši uzravos uz informāciju tikai vakardien...
24/08/2008 09:56
Peteris: Gribaas gan piebilst, ka reklaamas nebija. _NEKUR_. Ja neskaitiit pashas BM maajas lapu. Speciali pagugloju. Par izstaadi - bija, bet par pasaakumu - ne. Varbuut tam bija savi plusi, nebija aizhiotazha, bet bija ari savi miinusi, cik var noprot, atnaaca cilveeki, kurus ne fetishs, ne BDSM neintresee, bet ir iemesls "panjirgaties par tiem p%$#%#"...
25/08/2008 09:07
Džerijs Šterns: Tātad, ja es (un citi) izsaku kritiku par pasākuma kvalitāti, tā ir ņirgāšanās. Ok, skaidrs, zināsim. Bet reklāma pasākumam, starp citu, bija pietiekami daudz, nezinu, kāpēc neatradi.
25/08/2008 11:00
Peteris: Es teicu „cik var saprast pēc komentāriem”. Kā bija reālā dzīvē – nav ne jausmas, neesmu bijis. Par reklāmas daudzumu, protams, var strīdēties, neizslēdzu iespēju, kā nakts klubi bija piepildīti ar falieriem, bet internetā bija iespējams atrast tikai reklāmu par izstādi. Un arī tādu, ka saprast neko īsti nevarēja. Diezgan sen un nopietni „par to interesējos”, un nevienā no pastāvīgiem avotiem informācija nebija manāma. Varbūt bija „draugos”. Nezinu. Neapmeklēju.
25/08/2008 12:39
Toms Cepurītis: Džerij,
esi tik labs un izņem lūdzu šo apkaunojoši nievājošo rakstu, kas goglē meklējot uz manu vārdu un uzvārdu jau pirmajā lapā maniem potencionālajiem darba devējiem un sadarbības personām parāda ne tās pašas labākās ainas no šī pasākuma ...un vispār no manas radošās darbības.

Kļūdījos, ka biju toreiz kļuvis tik iedomīgs un salecos ar Tevi mēnesi pirms šī pasākuma, bet Tu vairs necēli klausuli un nobloķējies, kad es Tev rakstīju izlīguma vēstuli. Paldies Tev , Kristīnei Melnei un vēl dažiem kam patīk paņirgāties par citu neveiklībām. Izņem lūdzu šo lapu.
Es Tev prasu piedošanu publiski.

Man vienalga, kas Tur iepriekš rakstīts, jo man tas vairs neinteresē,
bet tās bildes par mākslu neuzskatu, jo tai vakarā bija arī Fotogrāfi, kas sataisīja patīkamas bildes un šīs ir tikai apkaunojums.

JA gribi turpini, bet tāda attieksme ne pie kā laba nevienu vēl nav novedusi.
Paldies, ka parādijāt manas vājās puses : )

Es labprāt atsāktu ar Tevi draudzīgu kontaktu
un pat kaut kā Tev izpalīdzētu, kad Tev tas būtu vajadzīgs !
Tik lūdzu izņem šo rakstu un bildes no neta.

Es to palūdzu arī Mango redakcijai,
jo viņu sasodiitais raksts ar šīm pašām tavām bildēm ir
pirmajā lapā, pats pirmais raksts,
kur pieminēts mans vārds un uzvārds !
Un šis ir Otrais : ))

Ar cieņu
Toms !
11/02/2010 03:09
Džerijs: ja tu uzskati šo rakstu par nievājošu, tad tā joprojām ir tava attieksmes problēma
11/02/2010 16:28
Toms Cepurītis: 4.jūnijā - (Piektdien)

"TRANSILVANIA - horror rock cafe"
Vecrīgā, Krāmu ielā 4

"NIGHT OF THE RAVENS"

Gothic, Dark Wave, Psychedelic dancing:
VALTERS Kā un KRĀ



BRĪVA IEEJA


Sākums 21:00
- līdz rītausmai !


KAS NĀKS, atzīmējas Te:
http://www.draugiem.lv/events/85152/4-junijs-night-of-the-ravens-transilvania/


IESAKIET saviem DRAUGIEM ... !!


TRANSILVANIA - FORUMS:
http://www.transilvania.lv/forum/
03/06/2010 11:17
Toms Cepurītis: 5.jūnijā - ( Sestdien )

"TRANSILVANIA - horror rock cafe"
Vecrīgā, Krāmu ielā 4

"DJ VENOM – BLACK METAL"


IEEJA BEZMAKSAS

Sākums 21:00
- līdz rītausmai !


KAS NĀKS, atzīmējas Te:
http://www.draugiem.lv/events/85154/5-junijs-dj-venom-transilvania/


IESAKIET saviem DRAUGIEM ... !!

TRANSILVANIA - FORUMS:
http://www.transilvania.lv/forum/
03/06/2010 11:21
Krūms: Redzēju bilžu pilnu kolekciju MANGO. Bildes labas, kaut arī pasākums sūdīgs. Tak ne jau fotogrāfi ir vainīgi, ka organizātori lažo :)
05/07/2010 23:14
Toms Cepurītis: Mango arii nebija laba fotograafa bildes, jo Te un tur bija pacentushies nelabveelji,
kam gribeejaas tai reizee izcelties uz citu neveiksmju fona un neko spiidoshu pa shiem gadiem neesmu redzeejis, ka kaads no tiem kritikjiem buutu pats izdariijis, ja neskaita, ka viens no tiem, kas centaas muus nievaat jau ir paspeejis izdariit pashnaaviibu, toties meenesi pirms tam ir atvainojies man par to, ko ne tikai tad ir dariijis pret mani un mees saliigaam mieru. Es protams, ka nenoveelu shaadu likteni arii paareejiem pretiniekiem, bet neko labu vinju izaugsmee nejuutu, ja cilveeki shaadi izturaas pret citu radosho darbiibu.
Lai ar mums toreiz bija taa kaa bija, un arii tagad ik pa briidim ne viss sanaak taa kaa gribeetos, bet mees turpinaam dariit un ciinamies maacoties no vecaam un jaunaam kljuudaam, tai skaitaa iedomiiba un lepniiba mums visiem ir kaa milziiga barjeera, ko ikreiz ir jaapaarvar !!
10/11/2010 15:09
Toms Cepurītis: Radošā apvienība
BLACK MASQUERADE

veļu laika ieskaņā piedāvā:

Tumšās mākslas izstādi „TEEMA”

"Radio NABA" klubā - "NABAKLAB"
– „Sviestmaižu Cehā” un „ smēķētavā”
( Z. A. Meirovica bulvāri 12 )

no 2010.gada 30.oktobra līdz 1.decembrim,

„TEEMA” ir katra dalībnieka individuālais redzējums caur tumšās mākslas izpausmes prizmu, kur vienam tā ir vientulība, citam grēks, dažam bailes vai sāpes, bet kādam tā ir nāve jeb kādas neparastas pārvērtības.

Izstādes dalībnieki:

Artūrs Bērziņš . Matīss Markovskis . Elgars Skrabāns
Līga Darģe . Anna Maskava . Renāte Butručuka . Antra Tīruma
Renāte Miļūne . Violeta Juškova . Anete Šmite . Toms Mūrnieks
Sergejs Koļečenko . Emīls Geršinskis . Daniel Lyon . Inta Svara
Kate Seržāne . Linda Bērziņa . Gita Strazdiņa . Ilze Dombrovska
Kristīne Lāce . Irina Subotjalo


www.b-masquerade.lv
10/11/2010 15:10
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: