Profesija: graustologs
Mājas lapa: http://whiterabbit.lv

es biju tas melnais kaķis, kas pārskrēja tev ceļu

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Aicinājums Latvijas iedzīvotājiem - neļaujieties provokācijām!
Publicēts 9. janvārī, 2009.
Pēdējās dažās dienās teju katrs, kas vien mēdz iegriezties interneta plašumos, ir dažādās publikācijās un draugu sūtījumos redzējis aicinājumu uz bruņotu uzbrukumu Saeimas ēkai 13. janvārī. Un dažs nopietni, dažs kā kuriozu cilvēki to pārsūta un tiražē arvien tālāk, nepadomādami, kas tad patiesībā slēpjas aiz šī aicinājuma - vēl vairāk, nekā vien parasts rosinājums aktivizēties...

Negribu šeit analizēt minēto uzsaukumu pēc būtības - citādi man būtu jāsaka pārlieku "biezi" vārdi. Taču viss tā raksta stils un saturs mani vedina domāt, ka patiesībā to ir sacerējuši cilvēki, kas grib izprovocēt cilvēkus uz emocionālu, nepārdomātu rīcību un tādējādi sagandēt iecerēto Tautas protestu, kas vienlaikus norisināsies pavisam netālu no Saeimas, Doma laukumā. Pēc tam dažādiem spēkiem, tai skaitā valdošo partiju pārstāvjiem, būs vieglāk tekstos "norakt" šo akciju, jo tā būs bijusi "agresīvi pretvalstiska", "noziedzīga" utt.

Aicinu Jūs par to nopietni padomāt - un pārstāt popularizēt saites uz šīm provokācijām internetā, kā arī ne mazāk nopietni aprunāties ar tiem, kas tās sūtījuši Jums, lai liktu arī viņiem padomāt par lietām no šāda skatu punkta.


Komentāri (8)
Nils: Pilnībā piekrītu - valstī radušās problēmas nevar, nevajag un nedrīkst risināt ar vardarbīgiem veidiem.
Šoreiz piekrītu Drošības policijas vēlmei sodīt šos aicinātājus.
Tomēr es visus aicinu 13. janvārī parādāt tautas attieksmi pret valstī notiekošo!
Kopā mēs varam daudz!
09/01/2009 18:34
OreMan: Prātā nenāk ļauties kaut kādām stulbām (patiešām) provokācijām!
09/01/2009 19:32
BBC: 13. janvāra akcija ir perfekti plānos stratēģisks solis. Vai tagadējā valdība baidās no varbūtības, kad tauta vienkārši visus "izšvilps" un aizsūtīs mājās? Tā teikt, lai dara ko noderīgāku, nodarbojas ar komerciju, spēlē bungas, mācās angļu valodu ... pievēršās zirgkopībai utt. Domāju ka viņi no tā nebaidās, jo smagākais gaišākai nākotnei jau ir paveikts - lielais SVF "džungurs" ir paņemts. Tagad atliek tikai sadalīt. Un ja tautai nepatiks kā sadalījām, paši vainīgi - 13. janvārī paši mūsu kantori (Valdību) aizklapējāt, jo esam tač tautas kalpi un tautas velmes - mums likums. Neviens jau nesapratīs, kad šīs tautas velmes un gribu ar perfektu PR pēdējā gada garumā esam precīzi radījuši un plānojuši. Kas "atdos" piķi? ... Kā rīkoties tālāk. To, dārgā tauta, prasiet jaunajai valdībai... Un šie "jaunie" vairs neko tādu izstrādāt vairs nevarēs, jo šī bija pēdējā iespēja noraut lielo miljardu"Jack Pot", jo jau pēc 2010.g mūs sagaida eiro zona, kur pār valsts finansēm jau mums pašiem teikšana būs diezgan maza... un šādus finansu brīnumus , kādi notiek pie mums patreizi, jaunajā eiro zonā pat pieļaut mēs vairs navarēsim.
Tā kā ... nosing spešel.
10/01/2009 15:03
Ilze: Kā jau draugiem.lv diskusijā teicu, pilnīgi piekrītu... un arī vienam no diskusijas biedriem - Modrim (laikam), ka pietiks ar vienu vai pāris karstgalvjiem, lai tas pasākums izvērstos par slaktiņu...
10/01/2009 15:34
Džerijs Šterns: Paldies par atbalstu.
Draugiem.lv komentāros mani par šo gan izlamāja par "Tautas partijas apmaksātu darbinieku"...
12/01/2009 14:03
dusk: Valsts kura darbojas pilnībā pēc pretvalstiskiem principiem vispār nevar būt pretvalstiska darbība ;) Zinot latviju to var kvalificēt kā kaut kādu izlēcienu, kuru vajag apspiest piemērojot kaut kādu jau sen uzrakstītu likumu, kuru katru dienu pārkāpj ntie pilsoņi, bet tas nevienam nesatrauc. 99,99% iedzīvotāju katru dienu veic pretlikumīgas darbības. Parodija.

Bišiņ jautājums, kāpēc kaut kādi indivīdi veido pasākumu Tautas protests un apelē to pret visas tautas gribu? Dažu indivīdu aktivitātes ar iebildumiem par pastāvošo kārtību. Tautas protests būtu ja visur viss apstātos visās pilsētās un masveidā, masveida protesti un nemieri. Ko ar to es gribēju teikt, pēc būtības šie abi pasākumi ir identiski.
12/01/2009 15:19
dusk: Es vēl gan uzskatu grautiņi ir valstiska rīcība. Sagraus, valsts domās kā atjaunot, kā maksāt kompensācijas, palielināsies naudas plūsma, katram "pieķersies" pa latam, uzlabosies ekonomika. Nevis kā tagad ņem naudu un ar to taisās maksāt par sviestainiem pasākumiem, par kuru salaišanu dēlī nevienu pie atbildības nesauks. Vai ar veic bezsakara, nevienotu, nepārdomātu taupīšanu. Piemēram, samazinam štatus, bet neviens nemaina veidlapu daudzumu :P Izgruž 6 miljonus pa mistisku projektešanu. Taj pat laikā nevar 6 atras universitātei, 200 000 Ls bendžam ugunsdzēsējiem, un 500 ls kaut kādiem bukletiem ministrijās. Klauni.
12/01/2009 15:26
bruno: Nekad nevajag ļaut sevi aiz deguna vazāt!
15/05/2018 19:14
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: